Oetsi Tours (Brownsberg)

€ 65,00
Productcode: RD1
Omschrijving

Introductie

Van de eeuwenoude historie tot de culturele pot en de grote stroomversnellingen tot de hoge kale granietrotsen, vindt u allemaal in Suriname. Onze avontuurlijke excursies en samengestelde reizen leiden u door de ongerepte jungle, van het Amazone woud. Nachten worden doorgebracht in authentieke hutten of leuke knuzige lodges met privilages. Indrukwekkende landschappen en spannende vaartochten over de stroomversnellingen zullen zeker niet ontbreken aan uw binnenlandse excursie.

Oetsi staat voor “Organization for Eco-Tourism in Suriname’s Interior”. Als erkend en geregistreerd touroperator, die ook lid is van de VESTOR (Vereniging van Surinaamse Touroperators) staat aan het hoofd dhr. Dinesh Ramlal, een avontuurlijke natuurlief hebber, die van zijn hobby een werk heeft gemaakt. Als touroperator hebben hij en zijn enthousiaste team er plezier in om interessante, leuke en avontuurlijke tours uit te voeren. Als touroperator in Suriname bieden wij de meeste bestemmingen aan.

Oetsi Tours is een touroperator die excursies verzorgt binnen Suriname, Brits Guyana en Frans Guyana. Deze bestaan uit: dagtours, meerdaagse tours, groeps- en pakket reizen of reizen op maat. OOk de gast met een speciale interesse komt aan zijn trekken. Vis of Vogel tours, dit alles kan geregeld worden. Bij Oetsi Tours staan kwaliteit en veiligheid centraal.

Het doel is om duurzaam ecotoerisme te bevorderen als ook Suriname meer bekendheid te geven als potentieel toeristische bestemming met de nadruk op natuur en cultuur.   

Lokatie waar uw kadobon kan worden verzilverd

A  : Wagenwegstraat 15 - Paramaribo - Suriname
T  : + 597-410488
F  : +597-440390
M: +597-8500724

W:  www.oetsitours.com

Contactpersoon voor Suriekado bij Oetsi Tours

Mej. Patricia Leeman
Tel. 410488
Email:  marketing@oetsitours.com

Brownsberg Natuur Park

1 dag
 Brownsberg

“Een natuurpark op enkele uren rijden vanuit Paramaribo met een prachtig uitzicht over het tropische jungle en het Van Blommenstein stuwmeer, vanaf de Brownsberg.  Klimmen, klauteren en een verkoelende douche onder de watervallen en verpozen in de Wittiekreek zijn een fractie wat er beleefd kan worden. Wie goed luistert, hoort een aap, wie goed oplet, kan er zelfs eentje zien springen…”

 U zult van de gids te weten komen over de omgeving, de dorpen langs de Afobakkaweg, het savanne gebied en natuurlijk alles van de Brownsberg. Aangekomen op Brownsberg, wordt er een hike gemaakt naar de Leovallen of Irenevallen, waar klimmen en klauteren aan te pas kunnen komen. Een zicht vanuit de Mazaronietop geeft ons een goede indruk van het tropische regenwoud. Een wandeling door jungle met een hoge diversiteit aan flora en fauna is aangenaam.

 Deze tour kan elke dag uitgevoerd worden. Voor een boeking van meerdere dagen kan deze op aanvraag gedaan worden. Vaste dagen: Maandag, Woensdag en vrijdag. Geen lunch inbegrepen, deze kunt u ter plekke kopen.

Inbegrepen in de tour: Transport per bus, snacks en fruit, dranken (niet-alcoholisch), tourgids (Nederlands- / Engelssprekend).

Vertrek: 07:00 uur
Terug: 18:00 uur

 Wat mee te nemen: bad/handdoek, zwemkleding, goede loopschoenen of sandalen, hoed/pet, insecten repelend, kleine rugzak voor water enz., SRD in kleine coupures voor persoonlijke uitgaven.

 

 
Extra Tour informatie

Min PAX

Max PAX

Transport

Prijs ( € )p.p.

4

0

Bus

65.00