Oetsi Tours (Bergendal Adventure Kayakken - Canopy en Hiken)

€ 95,00
Productcode: RD2
Omschrijving

Introductie

Van de eeuwenoude historie tot de culturele pot en de grote stroomversnellingen tot de hoge kale granietrotsen, vindt u allemaal in Suriname. Onze avontuurlijke excursies en samengestelde reizen leiden u door de ongerepte jungle, van het Amazone woud. Nachten worden doorgebracht in authentieke hutten of leuke knuzige lodges met privilages. Indrukwekkende landschappen en spannende vaartochten over de stroomversnellingen zullen zeker niet ontbreken aan uw binnenlandse excursie.

Oetsi staat voor “Organization for Eco-Tourism in Suriname’s Interior”. Als erkend en geregistreerd touroperator, die ook lid is van de VESTOR (Vereniging van Surinaamse Touroperators) staat aan het hoofd dhr. Dinesh Ramlal, een avontuurlijke natuurlief hebber, die van zijn hobby een werk heeft gemaakt. Als touroperator hebben hij en zijn enthousiaste team er plezier in om interessante, leuke en avontuurlijke tours uit te voeren. Als touroperator in Suriname bieden wij de meeste bestemmingen aan.

Oetsi Tours is een touroperator die excursies verzorgt binnen Suriname, Brits Guyana en Frans Guyana. Deze bestaan uit: dagtours, meerdaagse tours, groeps- en pakket reizen of reizen op maat. OOk de gast met een speciale interesse komt aan zijn trekken. Vis of Vogel tours, dit alles kan geregeld worden. Bij Oetsi Tours staan kwaliteit en veiligheid centraal.

Het doel is om duurzaam ecotoerisme te bevorderen als ook Suriname meer bekendheid te geven als potentieel toeristische bestemming met de nadruk op natuur en cultuur.   

Lokatie waar uw kadobon kan worden verzilverd

A  : Wagenwegstraat 15 - Paramaribo - Suriname
T  : + 597-410488
F  : +597-440390
M: +597-8500724

W:  www.oetsitours.com

Contactpersoon voor Suriekado bij Oetsi Tours

Mej. Patricia Leeman
Tel. 410488
Email:  marketing@oetsitours.com

 

Bergendal Adventure Kayakken - Canopy en Hiken

1 dag
 Zwemmen

Zie, beleef en ervaar het regenwoud van Suriname! Maak deze jungle ervaring mee op drie verschillende manieren. Zweef met behulp van de kabelbaan met een totale lengte van 1 kilometer door de boomtoppenen en over de Surinamerivier, de zogeheten Canopy traject. Kajak over dezelfde rivier naar de vele smalle kreekjes of geniet gewoon te water van de omgeving en rust. Wandel door de vele bospaden en kom meer te weten over de geschiedenis van deze oude plantage. Deze kan lopend of met de fiets. Kortweg het Berg en Dal Natuur Resort wordt ervaren via de lucht, water en te land.

Deze tour is geschikt voor elke dag van het jaar. Vaste tourdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Inbegrepen in de tour: Transport bus, lunch, snacks en fruit, dranken (niet-alcoholisch), tourgids (Nederlands- / Engelssprekend), en entree gelden. Bij voedingsbeperkingen dat door te geven bij de boeking.

Vertrek: 08:00 uur

Terug: 16:30 uur 

 

Wat mee te nemen: waterschoenen/ patta’s, hoed/pet, vrije tijds kleding, insecten repelend, zwemkleding, kleine rugzak voor eigen spullen enz., SRD in kleine coupures voor persoonlijke uitgaven.

 
Extra Tour informatie
Min PAX Max PAX TransportPrijs ( € )p.p.
4 0 Bus 95.00