Thermen Hermitage 1- Gezichtsverzorging (Wellness)

€ 35,00
Productcode: TH1
Omschrijving

 Logo Thermen Hermitage

 Introductie

Thermen Hermitage, Centre for well-being- een oord voor schoonheid en ontspanning.
Op de site http://www.thermenhermitage.com gunnen we u alvast een kijkje in ons gezondheidsoord. U zult zien dat wij u talloze faciliteiten en behandelingen kunnen bieden. Van oosterse massage tot een complete metamorfose, van een luxe gelaatsbehandeling tot een uitgebreid kuurarrangement. Bij al die faciliteiten en behandelingen staat uw gezondheid, schoonheid en welbevinden hoog in het vaandel. Thermen Hermitage wilt u daarom tevens allerlei mogelijkheden aanreiken om op een preventieve manier uw gezondheid - van lichaam en geest - te behouden. Thermen Hermitage zet topkwaliteit in op alle vakgebieden waarin zij gespecialiseerd is. Daarnaast is Thermen Hermitage op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van gezondheid en beauty. Met vertrouwen passen wij die ontwikkelingen toe in alle faciliteiten en behandelingen. Optimale aandacht voor en luisteren naar onze bezoekers wordt door ons als zeer belangrijk ervaren. Wij willen graag onze kennis samen met uw ideeën op het gebied van innerlijke en uiterlijke schoonheid delen. Graag tot ziens in Thermen Hermitage, de plek voor een onvergetelijke dag.

In Thermen Hermitage werken de schoonheidsspecialisten met de twee top merken Neoderma en Jean D’Arcel. Een zeer exclusief huidverzorgingsmerk met een volledige gezichts- en lichaamslijn, zowel voor de vrouwen als voor de mannen. De keuze is aan de klant die daarbij vakkundig geadviseerd wordt.

Pakket: 1      :  Gezichtsverzorging: (Jean d’Arcel)

Complete behandeling:

reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden                                                                                  verwijderen, epileren, harsen kin of bovenlip, ontspannende
massage, masker en ampul  ± 1,5 uur

Locatie waar uw kadobon kan worden verzilverd

Previenlaan # 78
Uitvlugt Paramaribo-Zuid


Contactpersoon voor Suri€kado bij Thermen Hermitage

Rebien Gangaram Panday 
Hertha Gangaram Panday Ramdhiansing

Telefoon: 439800/ 08572997/ 08749992
E-mail:    info@thermenhermitage.com /  thermenhermitagesu@gmail.com