Thermen Hermitage 4- Hamam behandeling en pedicure(Wellness)

€ 45,00
Productcode: TH4
Omschrijving

 Logo Thermen Hermitage

Introductie 

Thermen Hermitage, Centre for well-being- een oord voor schoonheid en ontspanning.
Op de site http://www.thermenhermitage.com gunnen we u alvast een kijkje in ons gezondheidsoord. U zult zien dat wij u talloze faciliteiten en behandelingen kunnen bieden. Van oosterse massage tot een complete metamorfose, van een luxe gelaatsbehandeling tot een uitgebreid kuurarrangement. Bij al die faciliteiten en behandelingen staat uw gezondheid, schoonheid en welbevinden hoog in het vaandel. Thermen Hermitage wilt u daarom tevens allerlei mogelijkheden aanreiken om op een preventieve manier uw gezondheid - van lichaam en geest - te behouden. Thermen Hermitage zet topkwaliteit in op alle vakgebieden waarin zij gespecialiseerd is. Daarnaast is Thermen Hermitage op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van gezondheid en beauty. Met vertrouwen passen wij die ontwikkelingen toe in alle faciliteiten en behandelingen. Optimale aandacht voor en luisteren naar onze bezoekers wordt door ons als zeer belangrijk ervaren. Wij willen graag onze kennis samen met uw ideeën op het gebied van innerlijke en uiterlijke schoonheid delen. Graag tot ziens in Thermen Hermitage, de plek voor een onvergetelijke dag.

De weldaad van oosterse baden.

Het betekent een plek waar het heet en warm is en waar water in overvloed stroomt. Hier is baden tot kunst verheven; Een eeuwenoud ritueel voor lichaam en geest. In het oosten is het baden een sociaal gebeuren. Tegenwoordig wordt steeds meer ontdekt dat baden niet alleen gezond is maar ook erg gezellig kan zijn. Onze hamam is dan ook bij uitstek de plek om samen naar toe te gaan. Ook als u alleen komt, wordt u in de oosterse sferen opgenomen.

Pakket 7:  Hamam behandeling en pedicure

 Het hamam-ritueel is een combinatie van een wassing van de huid, een grondige scrubbeurt en een zeepritueel. Voorafgaand aan de behandeling neemt u plaats in de stoomcabine. De stoom zorgt dat de poriën van de huid open gaan staan, waardoor vuil en talg gemakkelijker te verwijderen zijn. Vervolgens gaat u op de marmeren plaat (buiksteen) liggen. Uw lichaam wordt gedeeltelijk afgedekt met een katoenen doek en het ritueel begint.

  • Pedicure:

Pedicure met scrub, voetmassage, masker en/of paraffine lakken

Locatie waar uw kadobon kan worden verzilverd

Previenlaan # 78
Uitvlugt Paramaribo-Zuid

Contactpersoon voor Suri€kado bij Thermen Hermitage

Rebien Gangaram Panday 
Hertha Gangaram Panday Ramdhiansing

Telefoon: 439800/ 08572997/ 08749992
E-mail:    info@thermenhermitage.com