Onvergetelijke momenten creëren met Suriekado

Suriekado is een innovatieve nieuwe speler op de (relatie)geschenkenmarkt. Het bedrijf heeft een niche gevonden waarbij je via de website www.suriekado.nl speciale vouchers kunt kopen voor unieke kado- en verwenarrangementen bij gerenommeerde Surinaamse bedrijven. Het zijn geschenken op niveau én op maat waarmee je vanuit Nederland je dierbaren in Suriname kostbare momenten bezorgt.

Directeur Roberto Mahadewsing: “In mijn omgeving merkte ik dat er een grote behoefte was om vanuit Nederland cadeaus te sturen aan dierbaren in Suriname. Traditioneel stuurden we pakketten naar Suriname. Maar dat duurt gewoon te lang en is eigenlijk niet meer van deze tijd. En geld overmaken vind ik erg onpersoonlijk. Zo ben ik op het idee gekomen om te starten met Suriekado. Suriekado werkt volgens het concept waarbij de klant in Nederland via internet toegang krijgt tot exclusieve kado’s die zich onderscheiden door een luxe uitstraling en een persoonlijk karakter”.

Voor elke portefeuille is wel een passend geschenk te vinden. Zo hebben we al kado- en verwenarrangementen vanaf  € 25 . Het werkt verder heel gemakkelijk. Alle informatie is op onze website te vinden. Na betaling krijgt de klant in Nederland een voucher met een unieke code. Deze code biedt de dierbare(n) in Suriname, na drie werkdagen, toegang tot het betreffende kado. Suriekado werkt daarbij samen met gerenommeerde Surinaamse bedrijven als Combé markt en Restaurant Chi-min. Suriekado brengt mensen dichter tot elkaar! Ik merk het elke dag aan mijn tevreden klanten. En daar doe ik het voor.”